October 22, 2016

Κλείσαμε τα πέντε!


Τα πέντε του χρόνια κλείνει σήμερα totetartokoudouni.blogspot.com. 22 Οκτωβρίου του 2011 ξεκίνησε -χάρη αποκλειστικά στον LjA που το έστησε, το υποστήριξε τεχνικά και ηθικά τον πρώτο καιρό κι έχει την υπομονή, μέχρι σήμερα, να σπεύδει πυροσβεστικά στα δύσκολα και που τον ευχαριστώ θερμά και δημόσια-, για να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως στις 25 Οκτωβρίου του 2012, όταν σταμάτησε η συνεργασία μου με «Τα Νέα», μετά από 29 σχεδόν χρόνια.
Έγραφα και γράφω, πάντα, αυτό που πιστεύω και χωρίς, βέβαια, πια, τις δουλείες της εφημερίδας. Όποιος το αντιλαμβάνεται και το εισπράττει, καλώς, με χαροποιεί και με ικανοποιεί αυτό. Όποιος δε θέλει να το αντιληφθεί, δικαίωμά του.
Όσους, αυτά τα χρόνια, μου συμπαρασταθήκατε με κάθε τρόπο -μια ζεστασιά μεγαλύτερη, ομολογώ, απ’ αυτή που περίμενα-, τους πιστούς φίλους και τακτικούς έως και μόνιμους αναγνώστες, τους 1.261.823 που, στα πέντε αυτά χρόνια, κάνατε κλικ στις αναρτήσεις του ιστολόγιου -υπάρχει ανάρτηση που έφτασε να δεχτεί 15.379 επισκέψεις- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ (Η φωτογραφία του LjA).

2 comments:

  1. Εμείς σας ευχαριστούμε για την τόσο καλή δουλειά και πένα!

    ReplyDelete
  2. συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! (πώς μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί σας; δεν υπάρχει κάποιο λινκ κόντακτ...)
    αλέξανδρος

    ReplyDelete